Klasik müziğin evrensel ve birleştirici gücü Balıkesir’in şirin ilçesi Erdek’te buluşuyor. Bölgenin kültür ve sanat hayatına yepyeni bir soluk getirecek olan 1. Kyzikos Piyano Festivali ve Yarışması, müzikseverleri ağırlamaya hazırlanıyor.
Genç yetenekleri usta sanatçılarla aynı sahnede buluşturmayı hedefleyen bu prestijli organizasyon, sanat dünyasında büyük bir heyecan yarattı.
Gülsin Onay Onur Konuğu Olacak
Dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay’ın teşrifleriyle taçlanacak olan festival, genç piyanistler için unutulmaz bir deneyim ve kariyer kapısı sunacak. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından yetenekli gençlerin yarışacağı organizasyonda, hem ustaların sahne performansları hem de genç cevherlerin mücadelesi izleyicilere müzik ziyafeti sunacak.
Etkinlik Detayları ve Takvim
Hummalı bir hazırlık sürecinin devam ettiği organizasyonun detayları açıklandı:
Etkinlik Adı: 1. Kyzikos Piyano Festivali ve Yarışması
Tarih: 21 – 22 Kasım 2026
Mekân: Pınar Otel, Erdek
Sanatseverlere Çağrı:
Müziğin büyülü dünyasına tanıklık etmek ve genç yeteneklerin heyecanına ortak olmak isteyen tüm müzikseverler Kasım ayında Erdek Pınar Otel’de buluşacak.


