Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bandırmaspor’da transfer

Türkiye Bayanlar Hentbol 1.Lig takımlarından Bandırmaspor iki oyuncuyu kadrosuna kattı.

Türkiye Bayanlar Hentbol 1.Lig

Türkiye Bayanlar Hentbol 1.Lig takımlarından Bandırmaspor dış transferde oyun kurucu Osmangazi Belediyespor’dan Özge Demir ve iç transferde de kaleci Ayşe Şerencil ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

-Öncelik mali disiplin
Kulübün İstiklal Caddesi üzerinde bulunan merkez ofisinde düzenlenen imza töreninde konuşan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Göksel Karlahan, “2018-2019 sezonunu vefa yılı olarak belirledik. Futbolda olduğu gibi hentbolda da mali disiplin öncelikli hedeflerimiz arasında. Sportif başarılar elbette önemsiyoruz. Ancak bu sezon hedefimiz lige kalıcı olmaktır. Hentbolda da transfer politikamız kulübümüzün mali yapısına uygun, takıma katkı sağlayacak oyuncuları kulübümüze kazandırılmasına yöneliktir. Bu anlamda Özge Demir ve kaleci Ayşe Şerencil takıma ciddi katkılar sağlayacağına inandığımız oyunculardır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Özge Demir ve Ayşe Şerencil kendilerini 2 yıllığına bordo beyazlı yapan sözleşmeyi imzaladı.
İmza töreninde Asbaşkan Bayram Özdemir, Basın Sözcüsü Kayhan İpek, Hentboldan Sorumlu Yönetici Gökhan Yankol’da hazır bulundu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Denizcilik ve Medya sektöründe faaliyet
Sıradaki Haber TOSUN BAŞKAN CANSET SEVİM’İ ZİYARET ETTİ