Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Petrol İş’te Satırlı dönemi

Petrol İş Sendikası Bandırma

Petrol İş Sendikası Bandırma Şube Başkanlığı’nın 19. Olağan Genel Kurulu Grand Asya Otel’de yapıldı. İlyas Satırlı ve İsmail Kayan’ın yarıştığı seçimleri İlyas Satırlı ve ekibi kazandı.

Genel kurulun Divan Başkanlığını Petrol İş Sendikası Genel Sekreteri Ahmet Kabaca yaptı. Genel Kurula Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Ali Ufuk Yaşar, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, MHP Bandırma İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal, CHP İlçe Başkanı Niyazi Yeloğlu, İyi Parti İlçe Başkanı Necmi Sert, sendika şube başkanları ve delegeler katıldı.
Genel kurulda konuşan İlyas Satırlı, önümüzdeki süreçte sendika yönetimi ile sendika üyelerinin tam birliğini sağlayacaklarını söyledi. Son yıllarda sendikal yaşama hakim olan anlayışı değiştireceklerinin altını çizen Satırlı, işyeri örgütlülüğüne ve işçi iradesine dayanan bir sistemi hayata geçireceklerini söyledi. Sabırlı, plansız çalışan, olaylara göre karar alan ve sürekli sendeleyen bir sendika olmaktan uzak kalacaklarının altını çizdi.

Satırlı “Yaşadığımız şehir bizim benliğimizdir. Bizler sadece üyelerimizin değil, aynı zamanda Bandırma’nın da problemlerine çözüm üretmek için çalışacağız. Kaybolan sivil toplum örgütü itibarımızı yeniden kazanacağız. 4 boyunca sendikamızı en iyi şekilde yöneteceğiz”dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel
Sıradaki Haber Sağlık Merkezleri vatandaşların konforunu artıracak