Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ortak işi ehline verdi

Erdek Zeytin Tarım Satış

Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nin seçimli olağan genel kurulu kapalı spor salonunda yapıldı. Seçimlerde Abdullah Şenol ve Özlem Sarı’nın listeleri yarıştı. Seçimlerde bin 858 ortak oy kullandı. 29 oy geçersiz kaldı. Seçimleri 930 oy alan Abdullah Şenol ve ekibi kazandı. Yönetim kurulu Abdullah Şenol, Mehmet Ali Yağcı, Mehmet Taşdelen, Kudret Yangal, Adnan Canbaz ve Mustafa Saçıl’dan oluştu.
Seçimlerde Kooperatif Başkanı Abdullah Şenol divana kooperatif başkanlığından mahkeme kararıyla atılan bir kişinin aday olamayacağını ve eş durumu olduğu için Özlem Sarı´nın da yönetimine giremeyeceğini belirten bir dilekçe verdi. Divan heyeti dilekçeyi kabul ederek, incelenmek üzere seçim komitesine gönderdi. Özlem Sarı’nın göreve seçilecek başkan ve yönetim kurulu üyelerinin maaş ve huzur hakkı almamalarını içeren önergesi oy birliğiyle kabul edildi. Yapılan Genel Kurula CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Ak Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün, Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, oda başkanları ile temsilciler ve çok sayıda müstahsil katıldı.

-Devrim niteliğinde seçim oldu
Öte yandan Marmara Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Erdek Zeytin Kooperatifi seçimlerine ilişkin gazetecilere açıklama yaptı. Kazanan ekibe ve yönetim kuruluna seçilen üyelere başarı dileğinde bulunan Asa, “Seçimlerden önce “Gök mavi, deniz mavi gördüğünüz yer mavi olsun” demiştik. Bu kararı veren Erdek’li zeytin üreticilerime özellikle teşekkür ediyorum. Bugün yapılan seçim Erdek´te devrim niteliğindedir. Seçim sonuçlandı artık Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´nde yeni bir dönem başladı. İnşallah bu yeni dönemde ortaklarımıza hizmet etme noktasında her zaman Erdek´li zeytin üreticisinin emrinde olacağım.” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bandırma Ticaret Odası ve Erdek
Sıradaki Haber YILMAZ VE UZ’DAN İŞ BİRLİĞİ