Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

1966 Edremitspor Bandırma’dan eli boş döndü

Bal Ligi 12.Grup 7.hafta

Bal Ligi 12.Grup 7.hafta müsabakalarında Etispor kendi sahasında karşılaştığı 1966 Edremitspor’u 2 -0 yendi. Etispor bu sonuçla puanını 16’ya çıkartırken 1966 Edremitspor 8’puanda kaldı. Etispor haftaya Akıncılarspor deplasmanına giderken 1966 Edremitspor kendi sahasında Kuruçeşme ile karşı karşıya gelecek.

Gönen Belediyespor ise bu gün kendi sahasında karşılaştığı Kuştepespor’a 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Kuştepespor puanını 12’ye çıkartırken Gönen Belediyespor 5 puanda kaldı. Gönen Belediyespor haftaya Burhaniye Belediyespor deplasmanına giderken Kuştepespor kendi sahasında Beylükdüzüspor ile karşılaşacak.

Burhaniye Belediyespor ise Ligin 7 haftasında Tavşanlı Linyit deplasmanından puansız dönüyor. Tavşanlı Linyitspor kendi sahasında karşılaştığı Burhaniye Belediyespor’u 1-0 yendi. Bu sonuçla Tavşanlı Linyitspor puanını 17’ye çıkartırken Burhaniye Belediyespor 8 puanda kaldı. Burhaniye Belediyespor haftaya kendi sahasında Gönen Belediyespor ile karşı karşıya gelirken Tavşanlı Linyitspor, Mimarobası deplasmanına gidecek.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gönen Belediyesi’nin Çalıoba Mahallesi’nde hayata
Sıradaki Haber GÖNEN’E HAYIRLI OLSUN