Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“2022 yılında hedefimiz 1 milyar TL’lik ciro”

Marmarabirlik, 2020 yılında 45

Marmarabirlik, 2020 yılında 45 bin ton ürün satışı gerçekleştirerek yeni bir rekora daha imza attı. Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, gazetemize yaptığı açıklamada “Daha önceden planladığımız gibi hedeflerimizi birer birer gerçekleştiriyoruz” dedi. Bu başarıya ekip çalışmasıyla ulaştıklarını, büyümenin yolunun da çok satmaktan geçtiğini vurgulayan Asa, “2020 Yılı sonunda hedeflediğimiz 45 bin ton ürün satışının gerçekleşmiş olması Marmarabirlik ve üreticimiz adına büyük anlam ifade etmektedir” şeklinde konuştu.

-Hiç bir zaman günü kurtarmayı düşünmedik

Hiçbir zaman günü kurtarmayı düşünmediklerini ve gelecekle ilgili projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Asa, “Yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda tüketici memnuniyetinin arttırılması için ürün çeşitliliğimizi artırdık, yeni stratejiler belirledik. Satış ağımızı genişlettik. Ticaret Bakanlığı’nın 2019-2023 Türkiye Kooperatifçilik Stratejisi ve Eylem Planı kapsamında, 1 milyar ciro hedefine 2022 yılında ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

-Marmarabirlik’in yarınlarını planlıyoruz

Binlerce ortağın güç birliği sayesinde Marmarabirlik’in yarınlarını planladıklarını ifade eden Asa, devamında şunları söyledi “Güvenle büyüyen, zarar etmeyen, sürekli kar eden, karlılığı yatırıma dönüştüren Marmarabirlik, bir taraftan alımları diğer taraftan artan satış rakamları ile de geleceğe güvenle bakmaktadır. Marmarabirlik düzlüğe çıkmıştır. Yakaladığımız büyüme ile birlikte bundan sonra üreticimiz daha çak kazanacak ve buna paralel olarak da refah seviyeleri yükselecektir. Onların Marmarabirlik’ten daha büyük beklenti içinde olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Üreticilerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

50 Adet Kenevir Bitkisi Bulundu.
Sıradaki Haber Erdek’te Esrar Yetiştiren Şahıs Yakalandı