Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

2023’ün ilk Meclisi 4 eksikle yapıldı

2023 yılının ilk meclis

2023 yılının ilk meclis toplantısı Tolga Tosun başkanlığında yapıldı.  Mazeretlerinden dolayı Meclis Üyeleri Ramazan Yaşar, Fahri Atlı, Abdullah Erbay, ve Ersan Basri Kırbaş katılmadı. Ticaret Odası Başkanlığına seçilmesinin ardından Meclis Üyeliğinden istifa eden Adem Yılmaz’ın yerine yedek üye Samet Arslan getirildi. Samet Arslan ilk meclis toplantısına katıldı.

Meclis, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Eski Çocuk Sarayı’nın bulunduğu alana yapılması planlanan katlı otopark ile ilgili olarak mülkiyeti Bandırma Belediyesine ait 312 Ada 16-24 sıralı parsellerin bedelsiz olarak Büyükşehir Belediyesine tahsis edilmesine oy birliğiyle karar verdi.

Meclis, Bandırma Şoförler Odası ile Belediye Başkanlığı arasında ortak hizmet protokolü imzalanması konusunda Başkan Tolga Tosun’a yetki verdi. Protokol kapsamında Bandırma Belediyesi, Şoförler Odasın ait 19 dönümlük tır parkında bir dizi çevre düzenlemesi yapacak. Belediye buna karşılık tır parkından elde edilen gelirin yüzde 70’ini hizmet bedeli olarak Şoförler Odasından tahsil edecek.

Meclis, Denetim Komisyonu Üyeliklerine Nüvit Erten, Oya Yücel ve Aydilek Gönenç’i seçti. Meclis, 2023 yılı tatil zamanını Ağustos olarak belirledi. Meclis, Ayyıldıztepe’ye yapılması planlanan Sonkurşun Anıtı için Belediye Başkanlığına Büyükşehir Belediyesiyle iş birliği protokolü yapması konusunda yetki verdi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

208 Personel Operasyona Katıldı Yapılan
Sıradaki Haber Aranan 11 Şahıs Yakalandı