Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Açık semt pazarları kapatılıyor mu?

Semt pazarlarında üyesi bulunan

Semt pazarlarında üyesi bulunan esnaf odalarının başkan ve yöneticilerinin yarın Bandırma İlçe Kaymakamı Günhan Yazan ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Görüşmede, kapatılması gündemde olan açık semt pazarlarının ele alınacağı dile getiriliyor.  Hatırlanacağı üzere açık semt pazarlarının kapatılması konusu geçtiğimiz günlerde İlçe Kaymakamı Günhan Yazan’ın Belediye Başkanı Tolga Tosun’u telefonla arayarak bu konuda bir çalışma başlatmalarını talep etmesi sonrasında kamuoyunun gündemine gelmişti.

Pazaryerlerinde üyesi bulunan esnaf odalarının başkanlarıyla geçtiğimiz günlerde bir görüşme yapan Belediye Başkanı Tolga Tosun, açık semt pazarlarının kapatılması konusunda kaymakamlık makamının talebinin bulunduğunu esnaf odası başkanlarına iletti. Esnaf odalarının başkanları bu konuda ülkenin hiçbir yerleşim yerinde semt pazarlarının kapatılmasına yönelik hıfzıssıhha Kurulu kararlarının bulunmadığını gerekçe göstererek bu talebe sıcak bakmadıklarını dile getirdiler.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından İlçe Kaymakamı Günhan Yazan’dan randevu talep eden esnaf odalarının başkanları, kapatılması gündemde olan açık semt pazarlarıyla ilgili yarın bir görüşme yapacak.  

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tolga Tosun düzenlediği basın toplantısı
Sıradaki Haber Bu yalan ve iftira siyasetinde perperişan olacaklar