Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Balıkesir derbisinin kazananı olmak istiyoruz”

Bandırma Etispor Teknik Direktörü

Bandırma Etispor Teknik Direktörü Fatih Sarı, Çarşamba günü karşılaşacakları Burhaniye Belediyespor müsabakasına ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu.

Burhaniye Belediyespor’un bu güne kadar oynadığı bütün maçlarda direncini rakip takımlara karşı gösterdiğini dile getiren Sarı “Çarşamba günü de aynı bu şekilde dirençli bir oyun bekliyoruz. Biz de direncimizi isteğimizi ve kalitemizi ortaya koyup kendi sahamızda Balıkesir derbisini kazanmak istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz ama maçın ne kadar zor olacağını, ne kadar zor geçeceğini biliyoruz. Ancak hafta boyunca takım olarak iyi hazırlandık. Geçen sezon Burhaniye Belediyespor’u evinde 2-0 yenmiştik. Bunun tekrarı Bandırma’da neden olmasın” dedi.

Forvet oyuncusu Gürol Helvacı ve sol bek Aykut Karaman’ın sakatlıklarının devam ettiğini dile getiren Sarı, “Oyuncularımızın tedavisine kulüp doktorlarımız tarafından devam ediliyor. Maç saatine kadar tedavilerinin tamamlanması mümkün gözükmüyor. Ancak kadro derinliği konusunda her hangi bir sıkıntımız yok. Her mevkide alternatifimiz var” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gönen Belediyesi, şehrin önemli noktalarından
Sıradaki Haber Işık Caddesinde Yenileme Çalışmalarına Başlandı