Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

65 yaş üstüne şehir içi ulaşımda kısıtlama talebi

65 yaş üstüne şehir içi ulaşımda kısıtlama talebi

Bandırma Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bican, gazetecilere yaptığı açıklamada, pandemi sürecinde şirket olarak yolcu taşıma sayısında ciddi düşüşler yaşandıklarını söyledi.

Pandemi öncesinde günlük 30 bin yolcu taşırken bu rakamın pandemiyle birlikte 10 binlere kadar düştüğünü açıklayan Bican, “Normal yolcu taşıma sayısı düşerken 65 yaş ve üzerindeki yolcu sayısında her hangi bir düşüş yok. Balıkesir Valiliği, Bursa,Edirne,Manisa ve Çanakkale illerinde olduğu gibi Bandırma’da da 65 yaş üstü vatandaşlarımız için 16.00’dan sonra şehir içi ulaşımı kullanmalarına yönelik kısıtlama getirilmelidir” dedi.

İlçede her geçen gün covid-19 vakalarının arttığını dile getiren Bican, “Şirket olarak 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımıza yönelik şehir için ulaşımda bazı kısıtlamaların getirilmesinin elzem olduğunu düşünmekteyiz” ifadesini kullandı.  

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tükder’den ucuz yiyecek uyarısı
Sıradaki Haber Tükder’den ucuz yiyecek uyarısı