Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bandırmaspor’da transfer

Bandırmaspor, dış transferde Bartınspor’da oynayan orta saha oyuncusu Ramazan Taş ile 3 yıllık, iç transferde ise defans oyuncusu Oğulcan Şahin’in ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Bandırmaspor, dış transferde Bartınspor’da

TFF 2.Lig takımlarından Bandırmaspor’da iç ve dış transfer çalışmalarına başladı. Bandırmaspor, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bartınspor’da oynayan orta saha oyuncusu Ramazan Taş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bandırmaspor iç transferde ise defans oyuncusu Oğulcan Şahin’in sözleşmesini 1 yıl uzattı.

-Karlahan transfere hızlı başladı
Kulübün İstiklal Caddesi üzerinde bulunan merkez ofisinde düzenlenen imza töreninde konuşan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Göksel Karlahan, dış transfer çalışmaları kapsamında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bartınspor’da oynayan orta saha oyuncusu Ramazan Taş ile 3 yıllık, iç transferde ise defans oyuncusu Oğulcan Şahin ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. 2018-2019 futbol sezonunda hedeflerinin kulübün mali yapısını disipline etmek olduğunu açıklayan Kulüp Başkanı Göksel Karlahan, iç ve dış transfer çalışmalarında kulübün mali yapısına uygun ve takıma katkı sağlayacak oyuncularla yollarına devam edeceklerini dile getirdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can
Sıradaki Haber CAN ATA TAN 23 NİSAN’I KUTLADI