Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uma uma döndük muma

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Göksel

Bandırmaspor Kulüp Başkanı Göksel Karlahan’ın bugün yapmış olduğu basın toplantısına daha önceden planlanan bir toplantıdan dolayı katılma imkanı bulamadım. Farklı anlam yüklenmemesi içinde bir gün önce whatsapp gruptan kulüp yöneticilerine basın toplantısına katılamayacağımı uygun dille bildirdim. Kendisinin açıklamalarını Bandırmaspor kulüp sayfasından gecikmelide olsa izleme imkânı buldum. Her basın toplantısında olduğu gibi bu toplantıda da yine daldan dala atlamış. 16 yıllık muhabir olmama rağmen kendisinin açıklamalarını toparlamakta zorlanıyorum. O da bizim eksikliğimiz olsa gerek. Her neyse

Görünen o ki Bandırmaspor Karlahan’ı madden ev manen bayağı yormuş. Kendisinin bu işi onur meselesi yapıp daha fazla zorlaması da doğru değil. Karlahan olağanüstü genel kurul kararı alarak elini ve ekibini güçlendirmeli. Bunun hem Bandırmaspor ve hemde kendi geleceği açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Yönetim kurulunda yapmış olduğu görev değişliklerini ise yerinde ancak geç kalınmış bir karar olarak değerIendiriyorum. Keşke bunu 10 hafta önce yapabilseydi.

Kendisi basın toplantısında Karagümrük maçı öncesinde dile getirilen Ramazan Kurşunlu olayıyla ilgili iddiaların doğru olmadığını dile getirmiş, o zaman bu iddialar doğru değilse iddiaların 1 numaralı adamı Genel Kaptan Orhan Demir’i neden bu görevden aldınız? Siz General Balcı Çamlığı’nda Orhan Demir ile yaptığınız sabah yürüyüşlerinde bu konu hakkında görüşmediniz mi? Ramazan Kurşunlu olayını siz bilmiyordunuz? Olay kamuoyuna mal olunca Genel Kaptan Orhan Demir’in görevine son verdin, kendi görevinize ne zaman son vereceksiniz?

Basın toplantısında halk beni isterse belediye başkanı da başkan yardımcısı da olurum diyorsunuz. Doğru sizin en demokratik hakkınız. Öyleyse Bandırma Belediye Başkan aday adayı İsmail Yaşar ile anılmaktan neden rahatsızlık duyuyorsun? Yoksa bu konuda başkalarına verilmiş bir sözünüz mü var? Pazar günü belediye başkan yardımcılığı konusunda hangi belediye başkan aday adayı ile görüştünüz? Bu soruyu size daha öncede sormuştum. Buna ne zaman cevap vermeyi düşünüyorsun?

Yönetim kurulu üyelerini bilet sorumlusu oğlunuzun yaş gününe “yönetim kurulu toplantısı var” diyerek çağırtıyorsun. Bir sonraki yaş gününde basın mensuplarını da “basın toplantısı var” diye mi çağıracaksınız? Her platformda bir önceki yönetim kurulu tarafından bırakılan 14 milyon TL borçtan bahsediyorsunuz. Bu borç konusunda kafanızda soru işaretleri varsa kulüp hesaplarını inceletmek için Belediye Başkanı Dursun Mirza’nın aday gösterilmemesini neden bekliyorsun?

Hentbol takımının teknik heyeti ve oyuncularla ilgili sıkıntılarınız olduğunu dile getiriyorsunuz, buna rağmen bu şubeyi neden kapatmıyorsunuz? Elinizden tutan sizi tehdit eden mi var? Hentbolu Kemal Taşkın özeline indirerek olayı neden kişiselleştiriyorsunuz? Memnun değilseniz sözleşmesine son verirsiniz. İlk işine son vereceğiniz hoca Kemal Taşkın’da olmayacaktır. O zaman neden işine son vermiyorsunuz? Eleştirilere açığım diyorsunuz ancak eleştirenleri de Bandırmaspor düşmanı olmakla suçluyorsunuz. Sizce bu çelişki değil midir?

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cumhur İttifakı Bandırma Belediye Başkan
Sıradaki Haber SORUN ÇOK BİLİYORUM AZ KALDI GELİYORUM