Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Adanaspor müsabakasına ilişin gazetemize değerlendirmelerde bulundu.
-Adana’dan puanlarla dönmek istiyoruz
Adanaspor deplasmanından puanlarla dönmek istediklerini dile getiren Gürsel, “Manisaspor müsabakasından itibaren takım olarak bir yükselişe geçtik. Bu yükselişimizi Adanaspor müsabakasında da sürdürmek istiyoruz. Takımdaki koronavirüse yakalanan 10 oyuncumuzun karantina süreci sona erdi. Keny ve Mulumba takımla çalışma başladılar. Bu oyuncularımızın Adanaspor müsabakası kadrosunda yer alıp almayacakları hafta içindeki performanslarına bakılarak netlik kazanacak” dedi.
-Adanaspor kapalı kutu
Adanaspor yönetiminin Teknik Direktör Fırat Gül ile yollarını ayırmasının kendileri adına bir handikap olduğunu dile getiren Gürsel “ Adanaspor bu hafta içinde olumlu ve olumsuz yönlerini analiz etmiştik. Fırat Gül takımı 3’lü oynatıyordu. Ancak yeni gelecek teknik direktörün hangi sistemle takımı oynatacağını tam olarak bilemiyoruz. Takım olarak bu belirsizliğe rağmen Adana deplasmanından puanlarla dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
