Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bandırmaspor Arda’ya can olmak için sıraya girdi

Bandırma’da gıda sektöründe faaliyet

Bandırma’da gıda sektöründe faaliyet gösteren Emre Güngör’ün kızı Ada Güngör’e 6 ay önce Lösemi teşhisi konuldu. Bursa Tıp Fakültesi’nde tedavi gören 4 yaşındaki Ada Güngör için yakınları sosyal medya hesabından nakil için ilik bağışında bulunulmasını istedi. Paylaşım üzerine TFF 1.Lig Takımlarından Bandırmaspor Kulüp Başkanlığı, sosyal medya hesabından Kök Hücre bağış kampanyası başlatıldığını duyurdu.

-ilk günde 100 kök hücre bağışı

Türk Kızılay’ı Bandırma Şube Başkanlığı yetkilileri, salı günü saat:11’den itibaren  ilçede kan ve kök hücre almaya başladı.  Kızılay’ın aracına ulaşan gönüllüler kök hücre ve kan bağışında bulunmak için sıraya girdi. Kampanyada, ilk günde 100 kök hücre, 70 ünite kan bağışı yapıldı, çok sayıda Bandırmalı olumsuz hava şartlarına rağmen sıraya girdi. Yoğun ilgiden dolayı Kızılay aracı 2 Aralık 2021 tarihine kadar Bandırma’da gönüllülerden kök hücre ve kan bağışı alacak.

-Sosyal sorumluluk projelerinin içinde olacağız

Kök Hücre bağışına sportif başarılarıyla ülke gündeminde yer alan Bandırmaspor’un yöneticileri de destek verdi. Kulüp Başkanı Onur Göçmez yönetim kurulu üyeleri Arda Güngör için kan bağışı ve kök hücre bağışında bulundu. Tüm taraftarlara kök hücre ve kan bağışında bulunmaları çağrısında bulunan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez, Bandırmaspor’un kamu yararına olan sosyal projelerin içinde yer almaya devam edeceğini söyledi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Balıkesir’de İşçi Beton Altında Kaldı.
Sıradaki Haber İşçi Beton Altında Kaldı