Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Öztaylan, Kent Konseyi’ni dinledi

AK Parti Balıkesir Milletvekili

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan ile birlikte, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat ve Yürütme Kurulu Üyelerini ziyaret etti.
Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, 2006 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Kent Konseyleri Yönetmeliğinin yetersiz kaldığını söyledi. Kent Konseylerini düzenleyen mevzuatın gerekli mali ve idari düzenlemeler yapılarak gözden geçirilmesi gerektiğinin altını çizen Polat, Türkiye Kent Konseyleri Platformu tarafından hazırlanan yönetmelik değişikliği konusunda yeni yasama döneminde kendilerinden destek beklediklerini ifade etti.

-Halkın sorunlarının saptasnmasında Konsey’lerin önemli bir rolü var
AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan’da konuşmasında, Kent Konseylerini önemsediklerini söyledi. Yerel yönetimlerde bölgenin ve halkın sorunlarının saptanmasında ve çözümünde Kent Konseylerinin önemli bir role sahip olduğunun altını çizen Öztaylan,Kent Konseylerinin daha rantabıl çalışmaları için yapılacak çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını vurguladı. Önümüzdeki günlerde Bandırma’daki sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek sorunlarını ve talepleri dinleyeceklerini açıklayan Öztaylan, bu toplantılarda gelecek talep ve önerileri rapor haline getirerek ilgili birimlere ileceklerini, çözüme kavuşturulması noktasında da gerekli çalışmaların yapılacağını sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından Kent Konseyi Başkanı Polat, Milletvekili Öztaylan’a, Konsey bünyesinde basılan kitapları hediye etti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı
Sıradaki Haber SESSİZLİĞİNİ BOZDU