Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

5.El emeği yılbaşı alışveriş günleri başladı

Bandırma Belediyesi ve Bandırma

Bandırma Belediyesi ve Bandırma Kent Konseyi’nin ortaklaşa düzenlediği “El emeği yılbaşı alışveriş günleri” düzenlenen törenle başladı.
Açılış törenine Belediye Başkanı Tolga Tosun, Başkan Yardımcısı Aydın Yağar, Belediye Meclis Üyesi Merve Polat, Nüvit Erten, Müjdat Gündoğdu, Abdullah Erbay, Bahadır Aybakan, Aydilek Gçnenç, Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat, CHP İlçe Başkanı Mehmet Atak, İYİ Parti İlçe Başkanı Engin Can, Deva Partisi İlçe Başkanı Ümit Yaman Bal, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Akın Kargı, Türkiye Ziraatçılar Derneği Balıkesir İl Temsilcisi Burak Uğur, STK’ların başkan ve yöneticileri katıldı.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Tolga Tosun yerel yönetim olarak yaptıkları kreşler ile kadın istihdamına katkı sağladıklarını söyledi. Alışveriş günlerinin geleneksel hale geldiğini dile getiren Tosun, “Bu yıl 5’incisini düzenliyoruz. Bu güne kadar yerel yönetim olarak emekten yana olduk. 250 kadınımızın da iş hayatına katılımını sağladık. İki kreş yaparak kadınlarımızın çocuklarını bırakacağı yerler oluşturduk ve kadınları iş hayatına kazandırdık”dedi.

STK’ların bu tür ekinliklerine yerel yönetim olarak olabildiğince destek verdiklerinin altını çizen Tosun “Bandırma’yı ortak akılla yönetiyoruz, bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Gelinen noktada bu etkinlikte 100’e yakın kadınımız stant açtı. Artık kadınlarımız alanlara sığmıyor. Kadınlarımız üretiyor, çalışıyor. Sizlerin her zaman hizmetkârıyız.” ifadesini kullandı.

Turizm sektörünün en önemli buluşma
Sıradaki Haber EMITT’in gözbebeği Balıkesir oldu