Olaylı Bandırma Kent Konseyi seçimine grip ağır darbeler sonucu seçimi kaybeden Bandırma Eğitim Camiasının ünlü ismi namıdiğer Ordinaryüs Özel Aydın’a bir ağır darbede Bandırma Ticaret Odası Başkanı Bahadır Çolak’tan geldi.
İddalara göre Bandırma Ticaret Odası Başkanı Bahadır Çolak eğitim ve tıp dünyasında çığır açan namıdiğer Ordinaryüs Özel Aydın’ı kadro dışı bıraktı.
Bir diğer iddaya göre kadro dışı bırakılan namıdiğer Ordinaryüs Özel Aydın yakın çevresine bizimde dertlerimiz ıslak mendil gibi bi çekiyorsun dört tane birden geliyor çamlık parkında sabah esneme hareketlerini yaparken önümüzdeki Bandırma Ticaret Odası seçimlerine bağımsız olarak gireceğim dediği çamlık parkının yürüyüş yollarında konuşulmaya başlanmış bile ne diyelim yenilen pehlivan güreşe doymazmış.
