Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hurma ile Vatansever’in transferini konuşmuş !

Bu haberin fotoğrafı yok

Bandırmaspor Kulübünün atanmış başkanı Hasan Çakmak, geçtiğimiz günlerde arkadaş grubu ile bir sohbetinde kulübün satışını gündeme getiren gazetecilere veryansın etmiş. Kendisi bu sohbette, Süleyman Hurma ile Bandırmaspor’un satışı için hiç görüşmediğini, 21 Haziran 2018 tarihinde yapılacak genel kurulda cevap hakkını kullanacağını dile getirmiş. Bu sohbetinde atanmış başkan Süleyman Hurma ile görüştüğünü de inkâr etmemiş. Görüşmenin konusunun da Bandırmaspor ile daha sözleşmesi bulunan Birhan Vatansever’in transferi olduğunu ancak anlaşamadıklarını ifade etmiş. Yersen tabi. Süleyman Hurma’nın hiç işi yok futbolcu istemeye senin ayağına gelecek. Birhan Vatansever’in satışının yarısı Galatasaray’da gider oradan kendisini ister. Kaldı ki Birhan Vatansever’in Ankaralı bir menajeri var. Oda olmadı memlekette telefon denen bir olay var. Süleyman Hurma’nın hiç işi gücü yok gecenin bir yarısı Bandırma’ya gelip senden oyuncu isteyecek. Güldürme beni atanmış başkan.

-Geleceğimiz bir kişiye veya bir aileye mi verilecek?
Neyse asıl önemli konuya gelelim. 21 Haziran’daki genel kurulda Bandırmaspor’un şirket olma konusunda eski yönetimden bazı arkadaşların divan başkanlığına önerge verecekleri dile getiriliyor. Bu önergenin gündeme alınıp alınmamasına genel kurul delegeleri karar verecektir. Genel kurul delegelerinin Bandırmaspor’un satışının önünü açacak, Bandırmaspor’un geleceğini tek bir kişiye veya bir aileye verecek şirketleşmeye “evet” diyeceğini sanmıyorum.

-Şirketleşme ile satışın önümü açılacak
Şirketleşme konusu uzun süreden beri spor kamuoyunun gündemini meşgul etmesine rağmen kulüp yönetiminin bugüne kadar şirketleşme konusundaki esas amaç ve modeli açıklamaması ise düşündürücüdür. Şirketleşmeyle Bandırmaspor’un kurumsallaşması ve ticari avantajların elde edilmesi istense dahi yanlış şirketleşmeden dolayı Bandırmaspor’un ciddi finansal krizleri karşı karşıya kalabileceğinin de göz ardı edilmemesi gerekiyor. Tuzlaspor ’un satışı konusunda anlaşamayan ünlü menajer Süleyman Hurma’nın gündeminde hala Bandırmaspor’un bulunduğunu hatırlatmakta fayda var. Ancak şimdi Bandırmaspor’un başında Hasan Çakmak değil Göksel Karlahan olacak.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Balıkesir’den 118 Milyon Dolarlık İhracat
Sıradaki Haber 118 Milyon Dolarlık İhracat