Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Akaryakıt fiyatları sabitlenmeli”

Birlik Tur Genel Müdürü

Birlik Tur Genel Müdürü Murat Kocabıyık, gazetemize yaptığı açıklamada, en büyük gider kalemi akaryakıta gelen zamların servis taşıyıcılarını zor durumda bıraktığını söyledi.

Akaryakıt fiyatlarının son 1,1.5 yılda yaklaşık yüzde 300 oranında arttığını dile getiren Kocabıyık “İğneden ipliğe birçok ürünün fiyatını artıran motorinin litresi, 27 liraya dayandı. Akaryakıt fiyatı 23 lira iken iş anlaşması yapan servis taşıyıcıları, iş vakti geldiğinde akaryakıt fiyatı 27 liraya yükselince büyük sıkıntı yaşıyor. Ortaya çıkan farkı, kazancından ödemek zorunda kalıyor.  Fiyatlar aşağıya çekilir mi? Bilmiyorum ama akaryakıt fiyatları sabitlensin ki kafalar rahat olsun” dedi.

Akaryakıt fiyatlarına devletin bir an önce müdahale etmesi gerektiğinin altını çizen Kocabıyık “ Akaryakıtla iş yapan esnaf grubunun vergisi sıfırlamalı. Bu işin bugün için başka çıkar yolu yok. Vergilerin kaldırılması, sorunların tamamen ortadan kaldırmasa da kısmen de olsa esnafı rahatlatacaktır” ifadesini kullandı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr.
Sıradaki Haber Dr. Mustafa Canbey Körfez’de Çizmeleri Giydi, Yatırımları Yerinde İnceledi