Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Banban’ın otopark ücretleri Meclise taşındı

Bandırmaspor’a ait otoparklardaki ücretler

Bandırmaspor’a ait otoparklardaki ücretler AK Parti üyeler tarafından Bandırma Belediyesi’nin Ekim ayı 2.oturumda meclis gündemine taşındı. AK Partili Meclis Üyesi Zeynep Özgün otopark ücretlerinin çok pahalı olduğunu gerekçe göstererek bu konuda yerel yönetim tarafından bazı düzenlemeler yapılması gerektiğini söyledi.

-Destek bekliyoruz

Bunun üzerine söz alan CHP Belediye Meclis Üyesi ve Bandırmaspor Asbaşkanı Adem Yılmaz, Bandırmaspor’un en önemli gelir kaynakları arasında otopark gelirlerinin bulunduğunu söyledi. Bandırmaspor’un sabit gelir kaynaklarının arttırılması konusunda Meclis’te grubu bulunan tüm siyasi partilerin temsilcilerinden destek beklediklerinin altını çizen Yılmaz, otopark ücretleri konusunda kulüp yönetimi olarak bazı düzenlemelere gittiklerini açıkladı.

-Yönetim otopark ücretlerinde düzenleme yaptı

Daha önceden 6 TL olan saatlik otopark ücretlerinin geçtiğimiz günlerde yapılan düzenlemelerle 8 TL’ye çıkartıldığını anımsatan Yılmaz “Bu düzenlemede araç sahibinden otoparkta 15 dakika kalsa da tam saat bedeli alınıyordu. Vatandaşlarımızdan bu yönde gelen şikayetleri dikkate alan yönetim kurulumuz fiyat tarifesinde değişiklikler yaparak 0-15 dakika otopark ücretini 3 TL, 0-30 ücretini 5 TL, 0-60 ücretini de 8 TL olarak belirlemiştir. Bundan böyle araç sahiplerini otopark ücretlerini bu tarifeye göre yapacaklardır” dedi. Belediyeye ait 8 aracını Bandırmaspor otoparkına abone yapan Belediye Başkanı Tolga Tosun’a teşekkür eden Yılmaz, yönetim kurulu üyelerinin de bundan böyle otoparklara araçlarını ücretli olarak bırakacaklarını sözlerine ekledi.

Bandırma’nın farklı noktalarında çalışmalarını sürdüren
Sıradaki Haber NİYAZİ YELOĞLU ÖNCÜLÜĞÜNDE HİZMETLER DEVAM EDİYOR