Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bandırma Belediyesi her gün bin 750 kişiye iftar verecek

Bandırma Belediyesi her yıl

Bandırma Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da geleneksel Ramazan İftar Yemeği ikramlarına devam ediyor. Hayırsever iş insanlarının ve vatandaşlarımızın da desteğiyle verilen iftar yemeğine dileyen herkes ücretsiz konuk olabiliyor.

Bandırma Belediyesinin düzenlediği iftar yemeği ikramları; Bandırma Cumhuriyet Meydanında kurulan özel alanda her gün bin kişiye ikram edilecek. Ayrıca; Bandırma’nın 20 merkez mahallesindeki muhtarlıklarda 20’şer kişilik olmak üzere toplamda 400, Edincik Mahallesinde 250, Doğa ve Aksakal Mahallelerinde de toplamda 100 kişilik iftar yemekleri verilecek. Bandırma Belediyesi’nin; “Bu Ramazan’da da Paylaşmak Berekettir” sloganıyla düzenlediği geleneksel iftar yemeği sofralarına, her gün yaklaşık bin 750 kişinin konuk olması bekleniyor.

Belediye Başkanı Tolga Tosun, “Ramazan birlik ve beraberliğin pekiştiği, paylaşmanın arttığı bir aydır. Bu mübarek ayda imkanı olmayan vatandaşlarımızın faydalanması için bin kişinin rahatlıkla iftar yemeğini yiyebileceği çadırımızı Cumhuriyet Meydanında hizmete sunuyoruz. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı ramazan ayının ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, vatandaşlarımızı iftar soframıza bekliyoruz.” dedi.

 

 

Turizm sektörünün en önemli buluşma
Sıradaki Haber EMITT’in gözbebeği Balıkesir oldu