Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

BANDIRMA TİCARET ODASI ÜYE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bandırma Ticaret Odası ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer

Bandırma Ticaret Odası ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (BANÜ TTO) iş birliğinde gerçekleştirilen üye ziyaretlerinin yeni adresi Atedor Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi oldu.

Üyelerin İhtiyaçları Yerinde Değerlendiriliyor

Bandırma Ticaret Odası, üyelerinin ihtiyaçlarını ve gelişim alanlarını yerinde değerlendirmek, işletmelerin sürdürülebilir gelişimine katkı sağlamak ve üniversite-sanayi iş birliğini güçlendirmek amacıyla saha çalışmalarını sürdürüyor.

Atedor Makine Üretim Gücüyle Öne Çıkıyor

Ziyaret kapsamında; yükleme ve taşıma bantları, değirmen besleyiciler, premix üniteleri, elevatör, elek ve pelet pres makineleri gibi makine ve ekipmanların üretimini gerçekleştiren Atedor Makine’nin faaliyetleri, üretim kapasitesi ve sektörel çalışmaları hakkında bilgi alındı.

Firmanın mevcut ihtiyaçları ve gelişim alanlarının da ele alındığı görüşmede, üniversite-sanayi iş birliği kapsamında geliştirilebilecek proje ve çalışma imkanları değerlendirildi.

Akademik Bilgi ile Sektörel Deneyim Buluşuyor

Görüşmede AR-GE proje danışmanlığı, proje geliştirme, eğitim, sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve kurumsal dönüşüm gibi alanlarda firmalara sunulabilecek destekler hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

Ziyarete Atedor Makine Firma Yetkilisi Timur Dayıca, BANÜ Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Batmantaş, Teknoloji Transfer Ofisi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fuat Berke Gül ve Bandırma Ticaret Odası Proje Koordinatörü Yağmur Sungur katıldı.

İş Birliği Alanları Genişletilecek

Bandırma Ticaret Odası, üyelerinin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek üniversite-sanayi iş birliği kapsamında yeni proje ve çalışma alanları geliştirmeye yönelik ziyaretlerini farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalarla sürdürecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Havran Belediyesi’nin ev sahipliğinde
Sıradaki Haber Akın: “Üretici, alın terinin karşılığını almalı