Bandırmaspor 2.Başkanı Adem Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, 22 Ağustos pazar günü kendi sahalarında karşılaşacakları Menemen Belediyespor maçını kazanarak galibiyet serisini 2’ye çıkarmak istediklerini söyledi.
-Seyir zevki yüksek maç olacak
TFF 1.Liginin ilk haftası deplasmanda oynadıkları ve 2-0 kazandıkları Denizlispor maçının kendileri için önemli bir moral olduğuna dikkat çeken Yılmaz “Uzun bir aradan sonra sahamızda seyircimizle buluşup, Menemen Belediyespor karşısına çıkacağız. Menemen Belediyespor kendi sahasında karşılaştığı Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Her iki takımda galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Bundan dolayı seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum” dedi.
-Bordo beyazlı taraftarlar maç saati bekliyor
Bordo beyazlı taraftarların Menemen Belediyespor müsabakasına olan ilgisinin çok fazla olduğunu dile getiren Yılmaz “Hafta başından bu yana taraftarlarımız maç ve kombine bilet satışlarına yoğun ilgi gösterdiler. Bu maçta ciddi bir taraftar desteğimizi arkamıza alacağımızı düşünüyorum. Buna saha avantajımızda eklendiğinde Menemen Belediyespor müsabakasından puanlarla ayrılmamamızın önünde hiç bir engel yoktur” ifadesini kullandı.
-Bu sene çok can yakacağız
Takımda sakat ve cezalı oyuncuların bulunmadığını açıklayan Yılmaz, transfer sezonunun kapanmasına sayılı günler kala takıma kazandırdığımız forvet oyuncusu Manaj ve orta saha oyuncusu Gökhan Özcan’la da daha da güçlendik. Takım olarak bu sene çok can yakacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
