Bandırmaspor kimsenin ticari işleri için kullanabileceği bir reklam alan değildir. Kimse kimseyi zorla Bandırmaspor’a yönetici yapmaz, yapamaz. . Ancak yönetici olmanın da bu kriterleri ve bedeli vardır. Bu şartları yerine getirmeyi kabul ettiğiniz için Bandırmaspor’da yönetim kurulundasınızdır.
Bu günlerde spor kamuoyu, genel kurul öncesinde Bandırmaspor yönetim kuruluna girmek için bin bir takla atıp, şirketlerinin ve kendilerinin reklamlarını yapanların, taahhüt zamanları geldiğinde “çek karnem gelmedi” deyip ardından da “mali sorumluluklarımı yerine getirmedim” diyerek kulüpten istifa eden bordo beyazlı yöneticilere şahit oluyor.
Yönetici arkadaşlarımız, ülkenin içinde bulunduğu mali durumdan dolayı taahhütlerini yerine getirmemiş olabilirler ancak sezon başında bordo beyazlı kulübe vermiş oldukları 10 bin TL bağışı ve 17 bin TL’yi bulan malzeme bedelini kulübe faturalandırmakta neyin nesidir? Bu nasıl bir yöneticilik anlayışıdır? Burada alacağı olan bir kurum varsa o da Bandırmaspor’dur. Çünkü bahse konu yönetici bu güne kadar yönetim kurulu unvanını kullanarak ticari ve imaj anlamında birçok kazanımlar sağlamıştır. Gerçek Bandırmasporlu olmak aldıklarınızla değil verdiklerinizle olur. Gerisi Bandırmaspor reklam olarak kullanmaktan başka bir şey değildir.