• DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %0,28
  • ALTIN
    %0,46
  • BIST
    %1,92
Başaran adaylık tartışmasında son noktayı koydu: “Aday değilim”

Başaran adaylık tartışmasında son noktayı koydu: “Aday değilim”

BALIKESİR -AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, genel seçimlerde partisinden Balıkesir milletvekili adayı olmadığını söyledi. Başaran, “Genel Merkez Teşkilat Başkanımızla yaptığımız değerlendirmeler sonucunda milletvekili adayı değilim, görevimin başındayım. Allah’ın izniyle 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde milletimizin desteğiyle Balıkesir’de ve tüm Türkiye’de de milletvekilliklerini kazanmaya talibiz, seçimleri tekrar kazanacağız” dedi.

Başaran, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlere yönelik teşkilat olarak çok iyi hazırlandıklarını, seçim programlarını yaptıklarını ve seçimlere teşkilatın başında İl Başkanı olarak devam etme kararı aldıklarını açıkladı.  Başaran, “AK Parti Balıkesir, İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatlarıyla, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla yakaladığı ahengi, uyumu, birlik ve beraberlik içerisinde 14 Mayıs’taki seçimlere taşıyacak kararlılıkta yoluna devam ediyor. Son günlerde şahsımla ilgili Balıkesir kamuoyunda konuşulan ve beni milletvekili adaylığına layık gören değerlendirmelerinden
dolayı Balıkesirli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.  “Bizim için önemli olan davamız ve milletimize olan hizmet aşkımızdır” diyen Başaran “Bu göreve geldiğimizde tek bir gayemiz vardı, o da davamıza ve milletimize olan hizmet sevdamızı başarıyla devam ettirmek” şeklinde konuştu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?