Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP seçimini yaptı: Atak yeniden başkan

Bandırma CHP 38. Olagan Genel Kurulunda seçimini yaptı. Dursun Mirza destekli mavi liste seçimleri kaybederken kazanan Mehmet Atak ve ekibi oldu.

Bandırma CHP 38. Olagan

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Başkanlığının 38. Olağan Genel Kurulu Grand Asya Hotelde yapıldı.
Genel kurulda, Divan Başkanlığı CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin yaparken yardımcılığını Belediye Meclis Üyesi Merve Polat yaptı. Genel kurula, CHP Balıkesir Milletvekilleri Ensar Aytekin, Serkan Sarı, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, siyasi partilerin ilçe başkan ve yöneticleri, STK’ların başkan ve yöneticileri ve partili delegeler katıldı.

Seçimlerde Mehmet Atak ve Cemal Adığuzel’in listeleri yarıştı. Blok liste halinde girilen seçimleri 215 oy alan Mehmet Atak ve ekibi kazandı. Cemal Adıgüzel ise 141 oy alırken 7 oy geçersiz sayıldı. eçimlere 400 delegeden 36 katıldı. Yönetim Kurulu; Kudret Akıncı, Cüneyt Bingöllü, Özgür Dikmen, Mehmet Doğan, Deniz Doğruel, Melda Dönmez, Göker Duru, Erdal Erdoğan, Özgür Eren, Uğur Güder, Ergün İnci, İrem Koçyiğit, Gönül Özdemir, Feriye Büşra Sevgili, İbrahim Tüm ve Sena Yaşar’dan oluştu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve
Sıradaki Haber AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey’in 19 Mayıs Mesajı