Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Dürmüş’un üyeliğinin düşürülmesi hukuksuz”

Susurluk Belediye Meclis Üyesi

Susurluk Belediye Meclis Üyesi İbrahim Dürmüş’un Meclis Üyeliğinin CHP ve İYİ Partili Meclis Üyelerinin oyalarıyla düşürülmesine AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı’dan sert tepki geldi.

Yaşananlara skandal olarak değerlendiren Subaşı “ AK Partili Susurluk Belediye Meclis Üyesi İbrahim Dürmüş’un üyeliği verilen bir önerge ile hukuksuzca, ahlaksızca, siyasi ve etik kurallarına aykırı bir şekilde işlem yapılarak düşürülmüştür. Belediye Kanunu’nun 32. Maddesi hükmüne göre hasta olanlar izinli sayılır. Ama sağlığı, raporu, karantinayı yok sayan bu çağdışı anlayış ile Belediye Meclis Üyemiz hakkında yasal olmayan bir işlem yapılmıştır. Sürecin takipçisi olacağız” dedi.

İYİ Partili Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’i yanlıştan dönmeye davet eden Subaşı “İP Genel Başkanı Meral Akşener’in HDP’li Selahattin Demirtaş’a, Sorosçu Osman Kavala’ya gösterdiği ilgiyi; hukuksuzca yapılan, kendi Belediye Başkanı’nın hukuk dışı bu olayına da göstermesini bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Uludağ Elektrik, iş gücü çeşitliliği
Sıradaki Haber Uludağ Elektrik Kadınların Gücüyle Sektörün Geleceğini Aydınlatıyor