Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir 2.sıra Milletvekili adayı Harun Algül, Bandırma Bigalılar Derneğini ziyaret etti. Belediye Meclis Üyesi Erol Çakır ve Dernek Başkanı İsmail Sertkaya’nın da hazır bulunduğu ziyarete sağlık problemlerinden dolayı MHP İlçe Başkanı Bekir Bozkurt katılamadı. Algül, ziyarette kendisini ve bölgeye yapmayı planladıkları projelerini paylaştı.
Algül “Biliyorsunuz ki, 14 Mayıs’ta ülke olarak tarihi bir seçime gidiyoruz. Seçim süreci yaklaştıkça sosyal medyada milletvekili adayları ve mensubu oldukları partilere yönelik hedef ve rencide edici söylemlere şahit oluyoruz. Bir milletvekili adayı olarak bu tür yaklaşımları tasvip etmediğimi buradan açıkça ifade etmek isterim. Bizler seçim çalışması için gittiğimiz her platformda Bandırma ve bölge için yapacağımız çalışmalarımızı kamuoyuyla paylaşmayı kendimize ilke edildik. Ne sebeple olursa olsun rencide edici, hedef gösterici ve hakaret içeren söylemlerde asla bulunmayacağız. Kim ne yaparsa yapsın, birileri bizi hangi kirli zeminlere çekmek isterlerse istesin biz, duruşumuzu ve üslubumuzu koruyarak sözün güzelini söylemeye devam edeceğiz” dedi.
-Ziyaretlerimiz seçimden seçime olmayacak
Seçim çalışmaları kapsamında mahallelere ve ilçelere gitmeye devam edeceklerini dile getiren Algül, “Bu ziyaretlerimiz seçimden sonrada devam edecektir. Zira bütün Bandırmalıların bizleri sadece seçimden seçime değil, sandıktan sonra da sürekli yanında görmek istediğini çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu.