Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmzada var icraatta yok

Ligin 28 haftasında deplasmanda

Ligin 28 haftasında deplasmanda oynanan MKE Ankaragücü müsabakasına gelmedikleri için Taraftarlar Derneği tarafından “Bandırmaspor süper lige, siyaset kümeye” sloganıyla bölgemiz milletvekilleri ve siyasetçileri sert bir dille eleştirilirken AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan’ın bu gün saat:11.30’da bordo beyazlı taraftarlar tarafından düzenlenen imza kampanyasına siyasetçi ve yöneticilerin davet edilmemesine rağmen katılması dikkat çekti.

-Amaç zevahiri kurtarmak

Bu güne kadar Bandırmaspor’un sorunlarının çözümü konusunda somut bir çalışma yapmayan Doğan’ın görevden alınacağını dile getirildiği şu günlerde davet edilmemesine rağmen imza kampanyasına katılması siyaset ve spor camiasında zevahiri kurtarma adına yapılmış bir eylem olarak değerlendiriliyor.

-Işıklandırma konusunda somut bir gelişme yok

Hatırlanacağı üzere Doğan, Şehir Stadyumunun aydınlatılması konusunda Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in randevu almasının ardından kulüp yöneticileriyle birlikte Spor Bakan Yardımcısıyla Ankara’da bir görüşme yapmış ancak geçen zaman diliminde stadyumun ışıklandırılması konusunda somut bir gelişme kaydedilememişti.

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı,
Sıradaki Haber ZEYTİNİ, TOPRAĞI, SUYU PEŞKEŞ ÇEKTİRMEYECEĞİZ