Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kamuoyuna zaruri açıklamamızdır

Son günlerde huzurun kenti

Son günlerde huzurun kenti olarak bilinen Bandırmamızda kadına yönelik şiddet olaylarını üzüntüyle takip etmekteyiz. Bir yıl içerisinde ilçemizde yaşan 2 bayan eşleri tarafından uğradıkları  bıçaklı saldırı sonrasında hunharca öldürülmüştür.

Hazal Alpyörük’ün dini nikahlı eşi tarafından bıçaklanarak öldürülmesinin acısı yüreklerimizde tazeliğini korurken olaydan kısa bir süre sonra bu günde Terziler Caddesi’nde bir bayanın boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından silahlı saldırıya uğradığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından toplanan yayın kurulumuz bu tür haberlerin teşvik edici özellik taşıdığı yönünde karar almasından dolayı www.marmaraolay.net olarak  bundan böyle öznesinde kadına yönelik şiddet içeren haberleri kamuoyuyla paylaşmayacağımızı okuyucularımıza saygılarımızla duyururuz.

MARMARAOLAY YAYIN KURULU

YOĞUN PROGRAM TRAFİĞİ Ramazan ayının
Sıradaki Haber Canbey, Balıkesir’i karış karış geziyor.