Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Liseler Vadisi Projesi gözden çıkartılıyor mu?

Bandırma Liseler Vadisine ait

Bandırma Liseler Vadisine ait 70 dönüm alan bakanlıklar arasında yapılan protokolün ardından Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis edildi. Gençlik ve Spor Bakanlığının bahse konu alana öğrenci yurdu yapacağı öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere, ilçedeki tüm eğitim kurumlarının tek bir alanda toplanması için 2006 yılında başlatılan proje için 167 dönüm alan Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edilmişti. O dönemde 220 milyon TL’ye mal olması beklenen proje kapsamında 13 yeni okul yapılarak ilçedeki liselerin bu alan toplanarak tekli eğitme geçilmesi hedefleniyordu.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Liseler Vadisinden 70 dönümlük alanın Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsisi konusunda olumsuz görüş verdiği dile getiriliyor. Bandırma’da bin 318 öğrenci kapasiteli ikinci yüksek öğrenim yurdunun kısa süre önce hizmete sokulmuş olunmasına rağmen Liseler Vadisi Projesi’nden 70 dönümlük alanın yeni öğrenci yurtları yapılmak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığına tahsis edilmesi ise dikkat çekiyor.

Her zaman Bandırmaspor’un maddi ve
Sıradaki Haber İLK DESTEK AKIN VE KARAKOYUN’DAN