Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mamak Belediyesine geçit yok

Türkiye Basketbol Ligi 8.

Türkiye Basketbol Ligi 8. Hafta Karşılaşmasında Bandırma Kırmızı BK, Bandırma’da konuk ettiği Mamak Belediyesi’ni 70-63 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini elde etti. Kırmızılı Gençler karşılaşmaya Eray Akyüz, Sedat Ali Karagülle, Fatih Cantitiz, Hakan Sayılı ve Ercan Osmani beşi ile başladı. Mücadeleye hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip Bandırma Kırmızı BK oldu. Hücumlarda kolay sayı bulan her iki takımdan Bandırma Kırmızı BK, Ercan Osmani ve Eray Akyüz ile sayılar üretince ilk çeyreği 26-18 önde geçti.

İkinci çeyreğe her iki takım da hızlı başladı. Kırmızılı Gençler, hücumda Sedat Ali Karagülle ve Fatih Cantitiz ile sayılar üretirken 15. dakikada skoru 37-22’ye getirdi. Kalan bölümde hücumda ve savunmada vitesi arttıran Bandırma Kırmızı BK, Eray Akyüz ile sayılar bulunca soyunma odasına da 43-32 önde girdi. İkinci yarıya her iki takım da savunmasını ön plana alarak başladı. Hücumda sayı bulmakta zorlanan her iki ekipten Bandırma Kırmızı BK’da Sadık Emir Kabaca ve Sedat Ali Karagülle ile sayılar üretmeye çalışırken 25. dakikada skoru 50-34’e getirdi. Kalan bölümde karşılıklı sayılarla geçilirken Bandırma Kırmızı BK final çeyreğine 56-39 önde girdi.

Final çeyreğine hızlı başlayan taraf bu kez konuk ekip Mamak Belediyesi oldu. Her iki takımda üç sayı çizgisinden üst üste sayılar bulurken, Bandırma Kırmızı BK hücumlarda Eray Akyüz ve Sedat Ali Karagülle ile sayılar buldu ve 35. dakikada skoru 66-51’e getirdi. Kalan bölümde öne geçmenin de avantajını kullanarak maçı kontrol eden Kırmızılı Gençler karşılaşmadan 70-63 galibiyetle ayrıldı. Bandırma Kırmızı BK ligde önümüzdeki hafta 4 Aralık Çarşamba günü saat 16.00’da TEKSÜT Kara Ali Acar Spor Salonu’nda Semt 77 Yalovaspor’u konuk edecek.

• CHP Balıkesir Milletvekili Serkan
Sıradaki Haber HASTALAR MAĞDUR, ECZACILAR MAĞDUR