Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP, CHP’li Panç’a HDP üzerinden yüklendi

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili aday adayı Dr. Selim Panç’ın sosyal medya hesabından Cumhur İttifakının Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) ile yaptığı seçim ittifaka ilişkin sosyal medya hesabından “Bu yazı MHP önceki ilçe başkanının sayfasından alınmıştır. Belli ki MHP tabanında büyük tepki var. Bakalım Bahçeli ne diyecek?” şeklindeki paylaşımına MHP İlçe Başkanlığından sert tepki geldi.

-Bu açıklamaları siyasi mevta olacakları gerçeğini değiştirmeyecektir

MHP Bandırma İlçe Başkanı Bekir Bozkurt, yaptığı yazılı basın açıklamasında “Kendini milletvekili aday adayı olarak lanse eden birisi; gündeme gelmek için MHP’nin milletin bütünlüğünü, vatanın bölünmezliğini savunan vazgeçilmez ülküsünü test etmeye kalkmış. Güya eski ilçe başkanı sayfasından alıntı yaparak MHP’yi Türklüğe, Cumhuriyete ve ulu Önder Atatürk’e hakaret edenlerle bir ve beraber gösterme telaşına düşmüştür. Fikirleriyle vizyonuyla gündeme gelemeyen şahısların MHP’yi hedef gösteren sayfa paylaşımlarından siyasi medet umması ve hiç bitmeyen MHP düşmanlığı yapmaları da, hazin sonlarının siyasi mevta olacakları gerçeğini değiştirmeyecektir ”denildi.

-MHP düşmanlığı yapıyorlar

Bozkurt “Aday adayı olan birisinin ,adı üstünde eski ilçe başkanı olan birisi veya birilerinin  şu anda MHP ile hiç bir ilgisi alakası ve bağı olmayan safını HDP’nin desteklediği CHP ile ittifak yapanların yanında yer alarak gösteren birisinin veya birilerinin sayfasından esinlenmesi ve medet umması HDP ile ittifakına ses çıkaramayıp, iktidara geldiklerinde özerklik yasasını çıkaracağının sözünü verenler ile “Başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz” diyenlere, “bir oy CHP’ye bir oy  HDP’ye “diyenlere ses çıkaramayanların, MHP’yi hedef almaları, siyasi ikballerinin HDP ile olduğu gerçeğini bir kez daha göstermiştir. MHP düşmanlığı yapmalarının tek ve asıl gayesi bu tür yanlış haberlerle kamuoyu oluşturmak ve en önemlisi de kendilerinin  HDP ile olan ittifaklarına kılıf bulma ve kamuoyu baskısından kurtulmak için ,yön değiştirme çabaları olarak görüyoruz. Bu tür siyaset cambazlığı kökü dışarda olan sayfaların ülkemizdeki algı operasyonlarından  başka bir şey olmadığını biliyoruz. Kendilerinin HDP ile olan ittifaklarını gölgeleyip, MHP düşmanlığı üzerinden kendilerine alan açma çabasından başka bir şey olmadığının da farkındayız. Hizmetleriyle gündeme gelemeyen şahısların terör örgütünün siyasi sözcüsü olan HDP ile ittifakına ses çıkartmayıp seçimlerde adaylık kapmak için MHP’ye ihanet edenlerle aynı ittifakta yer almasını kamuoyunun takdirine sunuyoruz”  ifadelerini kullandı.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş,
Sıradaki Haber 42 NOKTADA 47 MAHALLENİN TAMAMINDA SORUNLARI DİNLEDİ