Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel yetenekli çocukların ailelerine sertifika

Bandırma Bilim ve Sanat

Bandırma Bilim ve Sanat Merkezi’nin “Özel Yetenekli Çocuğum Var Ebeveyn Eğitim Programına” katılan tüm katılımcı velilere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.7 hafta süren kurslara 37 veli katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik ve Özel Eğitim Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen, Bandırma  Bilim ve Sanat Merkezinin Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi koordinasyonunda psikolojik danışmanlar tarafından gerçekleştirilen programın sertifika programına Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Şube Müdürleri Hacı Emre Gökşen, Serkan Nayır ve  Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Erol Gülle katıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan “Ailelerimize yönelik gerçekleştirilen bu veli eğitim seminerleri ile özel yetenekli çocuklarımızın gelişim özelliklerinin normal gelişim gösteren bireylerden farklılaşan ve benzeşen birçok yönü bulunuyor. Bunun için de çocuklarımızın sahip oldukları yeteneklerini en üst düzeyde geliştirebilmeleri konusunda ailelerimizin bilgi ve bilinç düzeyleri oldukça önemlidir. Öğrencilerimizin gelişimlerinin bütünsel olarak desteklenmesini amaçlamayı gelişim, sosyal-duygusal ve kariyer gelişim alanlarında velilerimizin bilinçlenmesini desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Turizm sektörünün en önemli buluşma
Sıradaki Haber EMITT’in gözbebeği Balıkesir oldu