Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin de içinde bulunduğu, Yükselen Şehir Bandırma Platformu, 4 Mayıs 2023 Perşembe günü saat:12.30’da Grand Asya Hotel’de siyasi partilerin milletvekili adaylarını konuk edecek.
Milletvekili adayları belirlenen süre içerisinde, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem parlamento seçimlerinde kendilerine görev verilmesi durumunda Bandırma’nın sorunlarının çözümü konusunda ne gibi çalışmalar yapacaklarına yönelik Yükselen Şehir Bandırma Platformu Üyelerini bilgilendirecek.
Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Funda Dedeoğlu’un da gündeme ilişkin bir konuşma yapacağı toplantıda, milletvekilleri sunumlarının ardından Yükselen Şehir Bandırma Platformu Üyelerinin sorunlarını yanıtlayacaklar.