Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sarı’nın ikram ve katılımcı garantili basın toplantıları

CHP Balıkesir İl Başkanı

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Büyükşehir Belediye Meclis’inin Mayıs ayı 1’inci oturum toplantısı saatiyle eş zamanda basın toplantısı düzenlendi. Sarı ve CHP’li Meclis üyelerinin basın toplantısından dolayı Meclis geç başladı.

– Yılmaz’dan Sarı’ya basın toplantısı ayarı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, CHP İl Başkanı Serkan Sarı’nın  Meclis toplantısıyla eş zamanlı basın toplantısı düzenlemesine sert tepki gösterdi.  CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı’nın daha öncede Meclis saatiyle eş zamanlı olarak basın toplantısı düzenlediğini anımsatan Yılmaz, bundan dolayı bir önceki Meclis  toplantısında olduğu gibi bu günkü Meclis toplantısına da geç başlamak zorunda kaldıklarını  söyledi.

-Sarı işi çözdü. İkramları Büyükşehir’den

Yılmaz “Bir kere acil bir durum olur, zaman ve durumdan vazife çıkartılarak basın toplantısı yapılabilir. Siyasi parti basın toplantıları parti binasında yada uygun görülen bir yerde izin alınarak yapılır. Herkes buraya gelmişken arkamda kalabalık dursun, hazır burada ikramlarda var, bundan da yararlanıp siyasi bir açıklama yapayım demek işin ucuzuna kaçmaktır. Bu konuda il başkanlarını uyarıyorum. Siyasi bir bildirgeniz  varsa il binanızda meselelerinizi kendi topladığınız katılımcılarla ve basın mensuplarıyla istediğiniz gibi yaparsınız. Bir il başkanı kendini gösterecek diye  meclis üyelerini ve şehrin hizmetlerini bekletmeye kimsenin hakkı yoktur” ifadesini kullandı.

 

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr.
Sıradaki Haber Dr. Mustafa Canbey Körfez’de Çizmeleri Giydi, Yatırımları Yerinde İnceledi