Bandırma’da yerel seçim atmosferi ısınmaya başladı. Peş peşe gelen adaylık açıklamaları ilçeyi heyecanlı bir atmosfere soktu.
Bandırma Bigalılar Derneği Başkanı İsmail Sertkaya, “Bandırma sevdamız, hizmettir amacımız” mottosuyla Sunullah Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı. Sertkaya; “Yıllardır ikamet etmekten büyük mutluluk duyduğum Sunullah Mahallesine hizmet etmek için 31 Mart yerel seçimlerinde bende muhtar adayı olduğumu açıklıyorum. Siyaset sahnesinde olduğu gibi, muhtarlık yarışında da yeni yüzlerin sahneye çıkması gerektiğini düşünüyorum. Mahalleme daha iyi hizmet verebileceğimi düşünüyorum. İnşallah, halkımız takdir eder, bizlere mührü almayı nasip ederse, çok güzel ve herkesin faydalandığı bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacağımızı umut ediyorum. Şimdiden tüm mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum ” dedi.
-Yaşanabilir bir mahalle için bizde varız
Yaşanılır bir Sunullah Mahallesi için kolları şimdiden sıvadıklarını dile getiren Sertkaya, “Seçim sürecinde halkın gönlünü fed etmek için aza arkadaşlarımla birlikte çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız. Ben ve aza arkadaşlarım modern bir Sunullah Mahallesi için geliyorum” ifadesini kullandı. Evli ve 2 çocuk babası olan İsmail Sertkaya, 2000 yılından bu yana sürdüğü Bandırma Bigalılar Derneği Başkanlığında dürüst kişiliği, dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kucaklamayı ilke edinen bir isim olarak dikkat çekiyor.