Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultangazili Gençler Samsun Ladik Akdağ Kış Kampı’nda

Sultangazi Belediyesi, ilçede ikamet

Sultangazi Belediyesi, ilçede ikamet eden kadınlara unutulmaz bir deneyim yaşattı. 18-26 yaş aralığındaki kadınlar Samsun Ladik Akdağ Kış Kampı’nda 4 gün ücretsiz olarak konakladı. Gençler karın ve tatilin tadını doyasıya çıkardı.

Gençleriher fırsatta kültürel ve sportif faaliyetlerle buluşturan Sultangazi Belediyesi, düzenlediği doğa kamplara bir yenisini daha ekledi.  Gençlerin sosyalleşirken eğlendiği, doğa ve sporla iç içe oldukları gençlik kampının bu seferki adresi Samsun oldu.

İlçede ikamet eden 18-26 yaş aralığındaki kadınlar 3 gün 4 gece Samsun Ladik Akdağ Kış Kampı’nda misafir edildi. Gezinin ulaşım ve konaklama dahil tüm masrafları belediye tarafından karşılandı. Karla kaplı tatilin tadını çıkaran gençler, unutulmaz bir tatil yaşadı.

Kayak, Okçuluk ve Dahası

Kadınlar, kayak ve kızak keyfi yaparak tatilin tadını çıkardı. Eşsiz doğa manzarası eşliğinde kaymanın keyfini yaşayan gençler bol bol anı biriktirdi.  Sadece kayak da değil; el sanatları, matrak, okçuluk, masa tenisi ve çeşitli oyunlara da katılan gençler yaşıtlarıyla unutulmaz bir tatil geçirdi.

“Kamplara İlgi Yoğun”

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; “Zaman geçer, anılar kalır. İlçedeki genç kadınlarımızı unutamayacakları bir tatil yaşatmak için Samsun Ladik Akdağ Kış Kampı’nda ağırladık . Karın, kayağın ve daha bir çok eğlencenin tadını çıkarsınlar, güzel bir anı kalsın istedik. İlçemizdeki gençlerimizin kamplara yoğun talebi bizleri de memnun ediyor. Bu yüzden gençlerimizin daha çok güzel anı biriktirmeleri için kamp etkinlerimizin yenilerini düzenleyeceğiz” diye konuştu.

AKIN VE KARAKOYUN EL ELE
Sıradaki Haber AKIN VE KARAKOYUN EL ELE YATIRIMLAR SÜRÜYOR BANDIRMA BÜYÜYOR