Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tosun’dan 3 pazaryeri müjdesi

Bandırma Belediye Başkanlığı, Edincik,

Bandırma Belediye Başkanlığı, Edincik, 100.Yıl ve Levent Mahallerine yeni pazaryerleri kuracak. Mimari yapısı, konforu ve ferahlığı ile hem pazarcı esnafının memnun kaldığı, hem de mahalle sakinlerinin haftalık alışverişlerini rahatça yapabildiği yeni semt pazarları fonksiyonel özellikleri ile de ön plana çıkacak.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, her bölgede farklı günlerde kurulan ve binlerce mahalle sakininin ihtiyaçlarını karşıladığı semt pazarlarını,standartların üzerinde, kullanım kolaylığının temel alındığı farklı bir hizmet anlayışı ile yeniden modernize edeceklerini söyledi.

Bu kapsamda ilçenin Edincik, 100.Yıl ve Levent Mahallerine yeni pazaryerleri kuracaklarını açıklayan Tosun, “İlçemizdeki tüm pazar yerlerini belli bir standarta kavuşturacağız. Yapacağımız yeni pazaryerleriyle hem esnafımızın hem de hemşehrilerimizin daha iyi hizmet alabilmesi sağlanacak”dedi.

Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.
Sıradaki Haber BANDIRMA MYO’DAN ERTUNÇ İŞBAY’A TEŞEKKÜR PLAKETİ