Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yücel, Ankara’nın nabzını tuttu

Geçtiğimiz günlerde geniş katılımlı

Geçtiğimiz günlerde geniş katılımlı bir toplantıyla Belediye başkan aday adaylığını açıklayan AK Parti Bandırma Kadın Kolları Başkanı Oya Yücel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı ziyaretinin ardından çalışmalarını genel merkez nezdinde yoğunlaştırdı.
Bu kapsamda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur’u,Parti Genel Merkezinde ziyaret eden Yücel, ardından AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Ali Taylan Öztaylan, Mustafa Canbey, İsmail Ok ve MHP’li Ekrem Gökay Yüksel’i Gazi Meclis’te ziyaret etti.Yücel, ziyaretlerinde Bandırma’ya kazandırmayı planladığı projelerini anlatarak adaylık sürecinde kendilerinden destek istedi.

-Bandırma’nın ilk kadın muhtarı
3 dönem Bandırma’nın en büyük ve en önemli mahallelerinden Paşakent’te muhtarlık yapan Oya Yücel Bandırma’nın ilk kadın muhtarı ünvanına sahip. Bankacı kimliğiylede bilinen ve 2019 yerel seçimlerde AK Parti’den Bandırma Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Yücel, aynı zamanda AK Parti Bandırma Kadın Kolları görevini de başarıyla sürdürmesiyle dikkat çekiyor.

Edremit Belediyesi, çevreyi ve halk
Sıradaki Haber halk sağlığı için kurumlar el ele