Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ödül törenindeki ayak oyunları vekili çileden çıkardı

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti tarafından

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Hasan Basri Çantay Gazetecilik Ödül Töreni tartışma yarattı. AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik ödül törenine ilişkin yaptığı yazılı basın açıklamasında, “TBMM Başkanı’nın gelmesine vesile olduğum Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’nin ödül töreninde hiç de hoş olmayan manzaralar ortaya çıkmıştır” dedi.

-Mahkemelik olduğu gazeteciye plaket verdirmişler

Çelik “Daha önce şahsımla ilgili yayınladığı yalan haber ve uydurma yorumlar nedeni ile hem mahkemeden tekzip kararı aldığım, hem de Basın İlan Kurumu’na şikayet ettiğim, sonradan gazeteci kisvesine bürünmüş bir şahıs, ödüle layık görüldüğü gibi, bu ödülü takdim edecek kimse kalmamış olacak ki, büyük bir organizasyon mahareti olarak ödül takdimi görevi şahsıma tevdi edilmiştir. Daha sonradan ödül alan ve verenlere baktığımızda, bu konuda özel gayret gösterildiği açıktır. Bu tablonun oluşması için de bütün protokol kuralları alt üst edilmiştir. TBMM Başkanı’nın huzurunda yapılan bir törende, şehrimizin bazı küçük insanlarının güdük akıllarına uyup da bir tatsızlık yaşanmaması adına bu tabloyu görmezden gelmek belki mümkün olurdu. Ancak daha sonra ödül (!) alan basın organında yapılan haber ve yorum, yaşananların hiç de tesadüfi olmadığını açıkça ortaya koymuştur” ifadesini kullandı.

-Kelimenin tam anlamıyla rezalet

Çelik “TBMM Başkan’ının katılımı ile güzel bir tören yapmak varken, aklı böyle işlere çalışan ve bundan medet uman insanların olduğu bir ortamda yaşamak, hele hele siyaset yapmak gerçekten zor. Cemiyetin düzenlediği bu ödül töreninde yaşananlar kelimenin tam anlamı ile rezalettir. Ödülleri veren Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Ramazan Demir’den bir açıklama yapması yönündeki talebim, maalesef kabul görmemiştir. Bu durumda açıklama yapma görevi bize kalmış oluyor. Netice olarak bu ödül törenini düzenleyenler, bu mizanseni hazırlayanlar, kendi milletvekillerine, törenin düzenlenmesine büyük bir katkı sağlayan şahsıma karşı işledikleri ayıp ile maluldürler”şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

CHP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı
Sıradaki Haber SESSİZLİĞİNİ BOZDU