Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Belediye personeli ve aileleriyle Grand Asya Hotel’de düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftar programına, meclis üyeleri, belediye personeli ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.
Samimi ve sıcak bir aile ortamda gerçekleşen iftar programında konuşan Başkan Tosun, katılımlarından dolayı tüm personele ve ailelerine teşekkür etti. İftar programında konuşan Tosun, aynı hedef doğrultusunda birlikte mesai yaptığı ve omuz omuza verip çalıştığı personelleri ve aileleriyle birlikte iftar yapmanın gururu ve huzuru içerisinde olduğunu söyledi.
Özverili çalışmalarından dolayı tüm personele teşekkür eden Başkan Tosun, “Dayanışma içerisinde iş üretme, hizmette verimliliği artırma çabası hizmetlerimizin farkını ortaya koyuyor. Üç yıldır sizlerle ilçemizin bir ucundan diğer ucuna bütün bölgelerindeki yaşam standardını yükseltmek adına çalışıyoruz. Bu gün değişik şirketler tarafından ülke genelinde yapılan anketlerde Bandırma Belediyemiz başarılı ilçe belediyeleri arasında gösteriliyorsa, bunda sizin emeklerinizin büyük katkısı vardır. Bundan sonraki süreçte de birlik ve beraberlik içerinde Bandırmamızın gelişimine yön verecek hizmetlerimizi artırarak devam edeceğiz. Yarınlarımızın bugünlerden daha başarılı ve güzel olması için hep birlikte çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Okunan ezanla birlikte yapılan iftarın ardından dua edildi. Yemek sonrası Belediye Başkanı Tolga Tosun, yemeğe katılan belediye personeli ile bir süre sohbet etti.

