Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SP’den Tan’a hayırlı olsun ziyareti

Saadet Partisi Bandırma İlçe

Saadet Partisi Bandırma İlçe Başkanı Ekrem Süzen ve yönetim kurulu üyeleri Okay Ustaalioğlu, Mustafa Ünsal, Sadi Kurt, Zeki Ustaalioğlu, 4 ekim 2022 tarihinde Bandırma Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Can Ata Tan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

-Ülkelerin kalkınmasında

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Bandırma İlçe Başkanı Ekrem Süzen, ülkelerin ekonomik kalkınmasında öncü kuruluşlar arasında yer alan ticaret borsalarının emtia piyasaları ve bu piyasaların regülasyonu açısından büyük öneme sahip olduklarını söyledi. Süzen “Türkiye’deki tarım sektörünün mevcut gelişmişlik düzeyi dikkate alındığında, ticaret borsalarının, hem sayısal olarak artış gösterdikleri, hem de fonksiyonel olarak ekonomik gelişime katkı sağladıkları görülmektedir. Gerek yıldan yıla artış gösteren işlem hacimleri gerekse kayıt dışı ekonomik faaliyetlerin kayıt altına alınması hususunda sağladıkları katkılar, ticaret borsalarının mevcudiyetini daha da önemli hale getirmiştir” dedi.

-İşlem hacmi olarak ilk 5’teyiz

Bandırma Ticaret Odası Başkanı Can Ata Tan ise konuşmasında, Bandırma Ticaret Borsası’nın 17 Eylül 1940 tarihinde Ticaret Bakanlığının teklifi üzerine 30 Temmuz 1940 tarih ve 2/14081 sayılı kararname ile kurularak faaliyetlerine başladığını anımsattı. Bandırma Ticaret Borsası’nın kuruluş tarihine göre ülkemizin 23 üncü, işlem hacmi olarak 5’inci borsası olduğunu dile getiren Tan, Borsanın bölge üreticilerine ve ülke ekonomisine önemli dışsallıklar sağlanmasının yanı sıra Güney Marmara Bölgesinde satış salonu bu kadar işlevsel olan tek borsa olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bandırma Belediyesi eski Başkanlarından Sedat
Sıradaki Haber HELALLEŞTİLER