Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediyeden yol ve çevre düzenleme çalışmaları

Bandırma Belediyesi NATO Caddesi

Bandırma Belediyesi NATO Caddesi ve kırsal Çarık Mahallesi’ndeki yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun: “Ekiplerimiz büyük bir titizlikle ve şartların elverdiği hızla çalışmalarını sürdürüyor. En kısa zamanda NATO Caddemizin de kentimize layık güzellikte, ulaşım konusunda da ihtiyaçları karşılayacak şekilde tamamlanacağının müjdesini  buradan vermek istiyorum. Belediyemizin tüm emekçilerine benimle aynı hassasiyete sahip oldukları için teşekkür ederim. Bu incelemeler esnasında değerli hemşerilerim ve esnaflarımızla da bir araya gelme fırsatı buluyorum. Hemşerilerimiz çalışmalardaki özenimizden, ekiplerimizin nezaketinden mutlu olduklarını dile getiriyorlar.  Yol yapım ve onarım çalışmaları sırasında bizlere gösterdikleri sabır ve  duydukları güven için Bandırma Belediyesi olarak teşekkür ediyorum” dedi.

-Çarık Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmaları

NATO Caddesindeki incelemeleri sonrasında Çarık Mahallesindeki yol yapım çalışmalarını da inceleyen Tosun “Bandırmamızın 55 mahallesinin her biri bizim için çok kıymetli. Birini diğerine asla kıyaslama yapmayız. Bu güzel şehrin her mahallesine, belediyemizin bütün imkanlarıyla, birinci sınıf hizmet götürüyoruz. Gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri için Çarık Mahallemizdeki sevgili hemşerilerime ve değerli Muhtarım Necmi Dönmez’e teşekkür ediyorum. Bandırma hepimizin evi ve biz çok büyük bir aileyiz” ifadesini kullandı.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Feromon Tuzaklar Sonuç Verdi Sındırgı
Sıradaki Haber Zararlı Böceklere Karşı Feromon Silahı Kullanıldı