CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı Avukat Ahmet Nazif Yücel’in koordinatörlüğünde örgütlenen Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Bandırma’da çalışmalarına başladı. Gönüllüler ,Emekli Sen Bandırma Şube Başkanlığını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Bandırma Koordinatörlüğünü Merve Polat üstleniyor.
-Gönüllü sayısında artış var
Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken, Millet İttifakı’nın adayının kim olacağı merak konusu. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, “Yola çıktık, bize katılın” sloganıyla Millet İttifakı’nın adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olması için çalışmalarına devam ediyor. Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Bandırma Koordinatörü Merve Polat, gazetemize yaptığı açıklamada “Gönüllü sayımızda artışlar var. Sayımız ülke genelinde kartopu etkisiyle artmaya devam edecek” ifadesini kullandı.
-3 temel başlıkta çalışıyorlar
Gönüllülük esasına dayanan bir çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Polat “3 temel başlık adı altında çalışmalar sürdürüyoruz. Birincisi sandık güvenliği, ikincisi mahalle toplantıları ve organizasyonlar, üçüncüsü ise meslek masaları üzerinde faaliyetleri yürütüyoruz’ dedi. Polat “Ülkemizi aydınlık günlere taşımak ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Halkımız ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu buluşturmak üzere bir dizi proje, çalışma ve etkinlik organize ediyor ve seçim güvenliğine dair altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.
