Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Ali Taylan Öztaylan kardeşinizin arkasında durun”

AK Parti Balıkesir 4.sıra

AK Parti Balıkesir 4.sıra Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan seçim çalışmaları kapsamında Edincik’e geldi. Edincik girişinde meşalelerle karşılanan Öztaylan, kahvehane ziyaretlerinin ardından mahalle sakinlerine seslendi. Öztaylan’ın Edincik ziyaretinde AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Belediye Meclis Üyesi Ersan Kırbaş, Edincik Mahalle Muhtarı Kamil Eryılmaz, Edincik Zeytin Kooperatifi Başkanı Mehmet Özçakır ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-Doğalgaz çalışmalarının yüzde 70’i bitti
Geçtiğimiz yıllarda Edincik’te doğalgaz sorununun bulunduğunu dile getiren Öztaylan, yaptıkları çalışmalarla Edincik’in yüzde 70’ine doğalgaz getirildiğini, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vatandaşların kendilerine yetki vermesi halinde geriye kalan yüzde 30’luk kısmada yaz sonuna kadar tamamlayacaklarını söyledi.

-Ali Taylan Öztaylan kardeşinizin arkasında durun
Doğalgaz çalışmaları başlamasının ardından aralarında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına bulunduğu ilgili kurumların gerekli alt yapı çalışmalarını yaptığını anımsatan Öztaylan“ Su, internet ve enerji nakil hatları yer altına alındı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Edincik’in bütün alt yapısı iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Mahalleye döşenen 50 bin metrekare taş ile Edincikliler tozdan ve çamurdan kurtarıldı. Bu çalışmalar önümüzdeki günlerde daha da artacaktır. 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’ye Ali Taylan Öztaylan kardeşinize sahip çıkın ki bizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’dan Edincikli bizim arkamızda durdu. Bu çalışmaları yüzde 100’e çıkar diyebilelim” ifadesini kullandı.

-Yaparsa AK Parti yapar
Ülkenin en güzel TOKİ konutlarının Edincik’te olduğunun altını çizen Öztaylan “3.etapla ilgili Edincikliler talep toplarlarsa, 14 mayıs seçimlerinde bizlere grev verilmesi halinde TOKİ Başkanlığımızla bunun çalışmasını yaparız. Ülkenin en güzel TOKİ Konutlarını Edincik’e kazandıran AK Parti iktidarıydı, bundan sonrada kazandıracak olan yine AK Parti iktidardır. Ne diyoruz. Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar. Ayrıca Edincik’in 3 kavşak noktasına sıcak asfaltlarını yapacağız. Edinciklimize en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerden öne dua sonrada 14 Mayıs seçimlerinde destek bekliyoruz” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Balıkesir’de İşçi Beton Altında Kaldı.
Sıradaki Haber İşçi Beton Altında Kaldı